Una xerrada aborda la situació dels Drets Socials


  • Comparteix:

Aquesta és la segona edició d'aquest cicle de xerrades

Aquesta és la segona edició d'aquest cicle de xerrades

L'informe de situació dels Drets Socials a Nacions Unides es presenta aquest dijous a Sant Cugat. Es tracta de la primera xerrada del segon cicle de conferències sobre Drets Humans organitzat pels síndics de greuges de Sant Cugat, Sabadell i Terrassa. La cita és a les set de la tarda al Claustre del Monestir.

La inauguració del cicle anirà a càrrec del director General de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Joan Auladell i el Síndic de Greuges Local, Jaume Clavell. A més, la cita comptarà amb una ponència a càrrec de la presidenta de l'Observatori dels Drets Econòmics, Socials i Culturals (DESC), Vanesa Valiño.

El síndic local, Jaume Clavell, destaca la seva voluntat d'organitzar activitats d'aquesta mena. Són declaracions a Cugat.cat.

jaume Clavell

El síndic és actiu i sobrepassa la seva funció essencial. La qüestió de l'educació en valors no m'ho manen, però m'agrada fer-ho.



La jornada tindrà lloc al Claustre del Monestir a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.