Audio Sant Cugat obre portes per vendre equips de so adaptats al client


  • Comparteix:

Imatge d'una de les sales d'audició

Imatge d'una de les sales d'audició

La botiga Audio Sant Cugat obre les portes aquest dijous per oferir als santcugatencs una àmplia gamma de productes relacionats amb el so. L'objectiu principal d'aquest establiment és oferir un equip d'àudio de qualitat adaptat al pressupost del client. Audio Sant Cugat, ubicada a Valldoreix, organitzarà activitats obertes a tothom relacionades amb les experiències de so fins aquest dissabte.

Audio Sant Cugat posarà a disposició tot tipus de productes de so perquè els santcugatencs puguin crear-se un equip de so de qualitat. Els clients podran provar els productes abans d'adquirir-los a les sales d'audició del local. El responsable de so d'Audio Sant Cugat, Rafael Hernández, ha explicat quins serveis ofereix la botiga. Són declaracions a Cugat.cat.

Rafael Hernández

El públic podrà gaudir de les nostres instal·lacions per formar-se un equip a la seva mida



Audio Sant Cugat, que utilitza com material principal el vintage per assegurar la durada del producte, oferirà un seguit d'activitats des d'aquest dijous fins dissabte per presentar els aparells de so.

La botiga es troba al carrer de Sant Francesc, número 2, de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.