La Caravana d'Educació Viària s'atura a Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment de la classe

Moment de la classe

La Caravana d'Educació Viària fa parada a Sant Cugat per fomentar els coneixements viaris dels nens. Més de 500 alumnes de 12 anys, de set escoles diferents, participen en el taller, que està al Parc Ramon Barnils fins aquest divendres. Aquesta iniciativa està promoguda per l'Institut de Seguretat Vial de la Fundació Mapfre, juntament amb la Federació Catalana de l'Automobilisme i s'emmarca dins el Pla de Dinamització Educativa de Sant Cugat.

L'objectiu de la Caravana d'Educació Viària és fomentar les actituds responsables i contribuir a millorar l'educació viària. El gerent de la Federació Catalana d'Automobilisme, Ramon Izquierdo, destaca la importància de fer el taller amb nens de 12 anys.

Ramon Izquierdo

Transmetre que el vehicle és una eina. Són els comportaments de cadascú que fan que la convivència sigui coherent.



Aquest dijous ha estat el torn de l'escola Pi d'en Xandri, que han conduït un kart per posar en pràctica els coneixements que els monitors de l'activitat els havia explicat. Ho expliquen dos nens de l'escola.

Alumnes

Ens han explicat com conduir per la carretera i també els senyals de trànsit. / D'aquesta manera serà més fàcil aconseguir el carnet de conduir.



De la seva banda, la regidora d'Educació, Esther Salat, que ha visitat aquest dijous el parc, explica que l'activitat forma part del Pla de Dinamització Educativa.

Esther Salat

La Caravana Viària forma part d'un programa d'educació viària que es treballa a les escoles.





La Caravana d'Educació Viària, per on passaran més de 500 alumnes, estarà a la ciutat fins aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.