La Cookiteca ensenya a fer coques de Sant Joan

La Cookiteca ensenya a fer coques

Societat

Publicat el 13/jun/12 per Marc Sala

Un taller dirigit pel pastisser Joan Baixa mostra les claus per preparar una coca de Sant Joan. La cita tindrà lloc aquest dimecres a la tarda a la Cookiteca i ensenyarà com fer tres tipus diferents d'aquest producte típic de la revetlla de Sant Joan: la coca tradicional, una de brioix amb xocolata i taronja i una farcida de crema. El taller es farà de set de la tarda a nou del vespre i té un preu de 60 euros.

Joan Baixas és un pastisser i mestre xocolater amb llarga experiència que col·labora habitualment amb la Cookiteca. En aquesta ocasió oferirà les seves habilitats per mostrar als assistents com fer una coca de Sant Joan.

La responsable de la la botiga Cookiteca, Rosa Berengueras, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una iniciativa dedicada a persones amb certa experiència culinària.

Rosa Berengueras

Està pensat per a adults perquè no és senzill. Fer una coca és més complicat que altres productes i és a per a gent amb certa experiència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El taller tindrà lloc aquest dimecres a la Cookiteca, ubicada a la plaça de Sant Pere. Cal reservar plaça prèvia al mateix establiment o bé per telèfon trucant al 93.676.42.73.