La Cookiteca ensenya a fer coques de Sant Joan


  • Comparteix:

La Cookiteca ensenya a fer coques

La Cookiteca ensenya a fer coques

Un taller dirigit pel pastisser Joan Baixa mostra les claus per preparar una coca de Sant Joan. La cita tindrà lloc aquest dimecres a la tarda a la Cookiteca i ensenyarà com fer tres tipus diferents d'aquest producte típic de la revetlla de Sant Joan: la coca tradicional, una de brioix amb xocolata i taronja i una farcida de crema. El taller es farà de set de la tarda a nou del vespre i té un preu de 60 euros.

Joan Baixas és un pastisser i mestre xocolater amb llarga experiència que col·labora habitualment amb la Cookiteca. En aquesta ocasió oferirà les seves habilitats per mostrar als assistents com fer una coca de Sant Joan.

La responsable de la la botiga Cookiteca, Rosa Berengueras, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una iniciativa dedicada a persones amb certa experiència culinària.

Rosa Berengueras

Està pensat per a adults perquè no és senzill. Fer una coca és més complicat que altres productes i és a per a gent amb certa experiència.




El taller tindrà lloc aquest dimecres a la Cookiteca, ubicada a la plaça de Sant Pere. Cal reservar plaça prèvia al mateix establiment o bé per telèfon trucant al 93.676.42.73.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.