Centenars de Harley-Davidson visitaran la ciutat aquest cap de setmana


Temes relacionats

Sant Cugat, centre formatiu estatal de Harley-Davidson (29/set/10)

Harley-Davidson inaugura a Sant Cugat les seves oficines centrals ( 4/des/07)

Harley-Davidson trasllada les oficines centrals a Sant Cugat ( 7/jun/07)


  • Comparteix:

Centenars de motocicletes visitaran la ciutat / Font: Eviajando.com

Centenars de motocicletes visitaran la ciutat / Font: Eviajando.com

Sant Cugat acull aquest divendres i dissabte els participants a la 'Barcelona Harley Days' que fa parada a la ciutat. Es tracta de la concentració anual que celebren els seguidors de la marca de motocicletes Harley-Davidson a Barcelona que enguany inclou la visita al centre de formació que la companyia té a Sant Cugat. La Harley-Davidson University (HDU) està ubicada al Trade Center i ofereix formació a tècnics i comercials de l'empresa.

Aquest esdeveniment té lloc tot aquest cap de setmana al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona i els organitzadors preveuen la visita d'1,2 milions de visitants i la presència de 21.000 motocicletes. La primera edició es va fer el 2008.

La cap de màrqueting de la divisió d'Espanya i Portugal de Harley-Davidson, Mar Viola, ha explicat a Cugat.cat que enguany s'afegeix una ruta que passarà per la nostra ciutat perquè els participants d'aquesta trobada coneguin les instal·lacions que la companyia destina a formació dels seus treballadors.

Mar Viola

Fem diverses rutes guiades i enguany hem creat una per mostrar la Harley-Davidson University. Esperem que tingui èxit.


Harley-Davidson va decidir el trasllat del seu centre formatiu de l'Estat espanyol a Sant Cugat l'estiu de 2010. El centre santcugatenc, obert al Trade Center, es va convertir llavors en el centre de formació exclusiu per a tècnics i comercials de la marca nord-americana.

Aquest espai compta amb 300 metres quadrats per encabir-hi motocicletes, motors, eines i ordinadors de la marca. La formació va a càrrec de l'empresa d'enginyeria d'automoció ATP, amb seu també a la nostra ciutat. El centre formatiu de Sant Cugat s'adreça a tots els treballadors dels 35 concessionaris que hi ha entre l'Estat espanyol i Portugal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.