El CPA celebra els seus 35 anys reivindicant la seva obertura a la ciutat


Temes relacionats

Antonio Rodríguez (CPA): 'Tot i la davallada de socis i la crisi celebrarem els 35 anys amb tota dignitat' (28/mai/12)


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz (CPA) ha donat aquest divendres el tret de sortida al seu 35è aniversari amb un acte on l'entitat ha reivindicat la gran obertura a la ciutat que ha acomplert al llarg de la seva trajectòria. En aquest sentit, el president del CPA, Antonio Rodríguez, ha encoratjat els socis a seguir apostant per l'entitat, sumar esforços i fer-la encara més oberta als santcugatencs. Una tasca que l'Ajuntament ha felicitat i que ha simbolitzat amb una placa commemorativa pels seus 35 anys de presència al municipi.

El ball de les Girasoles i las Malvalocas, el vi d'honor i, sobretot, una estona de trobada han servit als socis per celebrar el 35è aniversari de l'entitat. Més de tres dècades de les quals l'actual president del CPA, Antonio Rodríguez, ha destacat l'esforç per obrir-se a la ciutadania santcugatenca i esdevenir una entitat més del municipi.

Antonio Rodríguez

Ara treballem de cara a la ciutat i amb totes les entitats, que abans no es feia.



En aquest sentit, el regidor de Relacions Institucionals, Francesc Carol, ha elogiat l'evolució del CPA al llarg d'aquests anys.

Francesc Carol

La casa regional no ha de ser un lloc on es relacioni gent d'Andalusia. Ha de ser lloc de mostra de la cultura i d'integració, que el CPA ho fa magníficament.



De fet, l'Ajuntament ha fet entrega aquest divendres al CPA d'una placa commemorativa d'aquests 35 anys de vida. Els responsables i socis de l'entitat han estat acompanyats per representants de la Junta d'Andalusia i de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), així com de la majoria de partits de l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.