El CPA clou la celebració dels 35 anys mirant al futur


Temes relacionats

El CPA celebra els seus 35 anys reivindicant la seva obertura a la ciutat ( 8/jun/12)


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz (CPA) ha tancat els actes de celebració del seu 35è aniversari a la ciutat amb el tradicional 'potaje' andalús, que aquest dissabte ha reunit amics i socis de l'entitat. El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha afirmat a Cugat.cat que els seus projectes són seguir creixent com a associació i a la ciutat.

El 'potaje' andalús ha servit per aplegar els socis i les amistats de l'entitat al voltant d'una taula per finalitzar la celebració dels seus 35 anys de vida a Sant Cugat. Una entitat que ha anat arrelant a la ciutat i cada vegada ha implicat més santcugatencs.

Després de més de tres dècades d'existència, el president del Centro Popular Andaluz (CPA), Antonio Rodríguez, ha expressat que la majoria de nous socis són gent catalana i andalusos de segona generació que garanteixen el futur de l'entitat. Rodríguez també ha destacat que l'objectiu del CPA és seguir creixent mitjançant la cultura.

Antonio Rodríguez

L'objectiu és créixer més encara que estem patint aquesta crisi 'maldita'. Ens hem d'unir tots els grups i fer cultura.



De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lloat una entitat que s'ha obert a la ciutadania i s'ha integrat plenament fent partícips tots els santcugatencs.

Mercè Conesa

Molta ciutadania participa en moltes activitats i fan una feina de promoció de la cultura andalusa. La nostra Festa Major ja no es pensa sense la seva caseta i com això moltes activitats.



Un pastís commemoratiu ha posat el punt final a aquest dinar de germanor i als actes de celebració. L'acte ha comptat amb la presència de tots els partits polítics amb representació al ple, i l'entitat ja està preparant els actes de Festa Major.

Els actes de celebració del 35è aniversari han arrencat aquest divendres amb ball i el tradicional vi d'honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.