Víctor Alexandre, distingit amb el Paul Harris del Rotary Club

El premi ha guardonat la implicació d'Alexandre amb el municipi

Societat

Publicat el 9/jun/12 per Anna González

L'escriptor Víctor Alexandre ha rebut aquest dissabte el premi Paul Harris Fellow de mans del Rotary Club de Sant Cugat. L'entitat ha reconegut d'aquesta manera la qualitat de les obres d'Alexandre i la seva tasca de projecció de la ciutat en el marc de la 21a Nit Rotària. Un centenar de persones ha assistit al sopar benèfic que ha tingut lloc al restaurant Can Ametller, que també ha servit per recaptar fons per a la campanya 'Polio Plus' de la Fundació Rotària.

Aquesta vegada el premi Paul Harris, atorgat a persones i entitats que han tingut iniciatives notables de qualitat professional i humana d'acord amb els principis i ideals del moviment rotari, ha distingit l'escriptor resident a Sant Cugat Víctor Alexandre.

El premiat ha rebut així aquest guardó.

Víctor Alexandre

Em sento molt honorat perquè promou valors en els quals jo crec. Implicar-te amb la ciutat no és un mèrit sinó una obligació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El Rotary Club de Sant Cugat també entrega el premi Venus, una distinció pròpia de la delegació local a entitats. La presidenta del Rotary Club de Sant Cugat, Montse Moral, ha avançat que aquest guardó s'entregarà a la tardor i distingirà l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), ubicat a la nostra ciutat.

Montse Moral

Ho farem a la tardor i la Venus serà per a l'Arxiu Nacional de Catalunya. Fa una tasca molt important per Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'acte també ha comptat amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat la importància de la tasca del Rotary a la ciutat.

Mercè Conesa

És un club que surt de persones de Sant Cugat que s'impliquen amb altres ciutadans. Fan una tasca solidària i posen de relleu persones que han treballat molt a la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Com és habitual, els diners recaptats amb el sopar aniran destinats a la campanya 'Polio Plus', que té com a objectiu eradicar aquesta malaltia del món, encara present a alguns països. Per cada euro recaptat es podran vacunar tres nens. El Rotary Club també prepara altres activitats locals per finançar aquesta campanya mundial.