Dansa, cuina i informàtica, les ofertes de l'Ateneu per al juliol


Temes relacionats

L'Ateneu proposa un taller per viure un 'estiu màgic' ( 4/jun/12)


  • Comparteix:

Edifici de l'Ateneu

Edifici de l'Ateneu

Cursos de capoeira per a adults, de dansa Bollywood, per aprendre a cuinar o a utilitzar els 'smartphones'. Aquestes són algunes de les 60 activitats que organitza l'Ateneu per al juliol. Les inscripcions s'han obert aquest dilluns i s'allargaran fins el darrer dilluns de mes.

Des del primer dilluns fins al darrer divendres de juliol, l'Ateneu organitza tallers per a totes les edats i gustos, tot i que enguany ha optat per potenciar les activitats dedicades als adults, especialment als pares i mares. Cursos de meditació i ioga per a embarassades o mares amb els seus nadons són algunes de les alternatives que ofereix el programa.

El responsable de Relacions Públiques de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat que els casals d'estiu de l'entitat ja ocupen la major part de la demanda infantil, i que els cursos de juliol es dediquen als adults que volen provar coses noves.

Toni Ramon

El públic que arriba és diferent al que rebem normalment i vol provar coses noves.


La màgia també cobrarà protagonisme amb els tallers del Mag Selvin, adreçats tant a infants com a adults, i també hi haurà l'oferta habitual de cursos d'idiomes, de cuina i de dansa. A més, els tallers d'informàtica inclouran l'opció d'aprendre a utilitzar els 'smartphones'. Les inscripcions es poden formalitzar a la secretaria de l'Ateneu fins el darrer dilluns de mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.