Èxit de participació en el Cosmobús per poder observar els estels


  • Comparteix:

Es poden veure els estels de 8 a 12 de la nit.

Es poden veure els estels de 8 a 12 de la nit.

El curs d'iniciació a l'astronomia que ofereix el Cosmobus a la Biblioteca del Mil.lenari ha tingut un gran èxit de participació. La iniciativa té l'objectiu d'acostar als assistents el món dels estels i els planetes a través de diverses activitats, com l'observació a través d'un telescopi gegant, jocs o passis de diapositives.

El Cosmobús és l'únic telescopi ambulant que circula per l'Estat amb la voluntat d'explicar què s'amaga rere els estels. És una iniciativa de la Caja de Ahorros de la Mediterrania que ha enviat el Cosmobus a visitar totes les ciutats que tinguin oficina de l'entitat bancària.

Ara és el torn de Sant Cugat, que acollirà fins dijous, un telescopi gegant que farà les delícies dels enamorats dels planetes i satèl.lits. El curs encetat a la Biblioteca del Mil·lenari ha omplert totes les places per poder fer observacions de 8 a 12 de la nit. El responsable de l'activitat, José Vicente Sierra, ens parla del perfil dels assistents a aquest curs:

José Vicente Sierra

El perfil és d'un persona de 30 anys que no pregunti pels ovnis


Els cursos, adreçats a un públic adult, consten d'una part teòrica i una altra pràctica que permet als participants conèixer, d'una forma amena, la cosmologia. Escoltem alguns dels assistents comentant perquè s'han apuntat a aquestes sessions:

Participants

Jo he vingut perquè desconec la matèria


El curs d'iniciació a l'astronomia del Cosmobus compta amb una trentena de places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.