Concursos de talent infantil i de 'beatbox', propostes del Consell d'Infants per a la Festa Major


Temes relacionats

El nou Consell d'Infants es constitueix amb els deures de dissenyar la programació infantil de la Festa Major (14/des/11)


  • Comparteix:

El 2n Consell d'Infants de la ciutat està format per 24 nens i nenes

El 2n Consell d'Infants de la ciutat està format per 24 nens i nenes

Programar concerts de grups com Manel o Teràpia de Shock, muntar una discoteca per edats de nou a 12 anys i organitzar una exhibició de hip-hop són algunes de les propostes del Consell d'Infants per millorar la Festa Major d'enguany. En l'audiència pública que ha tingut lloc aquest dimarts a l'Ajuntament, els joves han demanat també una reducció de la publicitat i la creació d'un transport públic per a nens.

Els 24 membres del 2n Consell d'Infants de Sant Cugat han presentat les seves propostes de programació i millora de la Festa Major en una audiència pública que ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament.

Els joves, representants de 12 escoles públiques i privades, han explicat el resultat de la feina feta a les sessions que han tingut lloc durant el curs amb l'ajuda dels seus companys de classe i els tècnics de Cultura del consistori.

Les propostes inclouen activitats musicals, de dansa, esportives i d'oci nocturn, i estan enfocades a nens d'entre nou i 12 anys. Un concurs de talent infantil, una classe de hip-hop, una cursa de relleus i un 'Cluedo' en viu són algunes de les recomanacions del jove consell que ha tingut en compte criteris com l'originalitat i l'economia.

La crítica també ha tingut cabuda en els resultats del Consell d'Infants que ha reconegut que, en ocasions, els ha mancat resposta a alguna de les qüestions que han plantejat. Aquesta és una de les demandes que han fet els membres en una lectura conjunta de les conclusions, que ha lamentat que la crisi sigui un argument per dir no a les propostes.

Membre del consell

Ens vam quedar amb les ganes de preguntar per què no es fan Barraques. La resposta més repetida és la crisi, i ens va sonar a excusa.



La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i els regidors d'Educació i Participació, Esther Salat i Francesc Carol, han presidit la sessió. Pellicer ha destacat la feina feta pels nens del consell.

Susanna Pellicer

Crec que heu fet molta feina i que la Festa Major s'enriquirà molt de les vostres propostes.




Els representants dels grups municipals amb presència al consistori han assistit a la presentació i han coincidit a elogiar la feina del consell que els 'ensenya a treballar conjuntament i a formar-se un criteri'.

L'acte ha finalitzat amb una entrega de diplomes pels 24 membres del consell que tornarà a fer sentir la seva veu al Consell de Ciutat que tindrà lloc al juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.