Directors de Cugat.cat i Ràdio Sant Cugat commemoren els 30 anys en una tertúlia radiofònica


  • Comparteix:

El grup multimèdia Cugat.cat ha celebrat els 30 anys recordant l'evolució del mitjà en les últimes dècades durant les quals ha viscut una història de canvis, reconversions i directors. El magazín 'Sant Cugat a Fons' (91.5FM) ha commemorat aquests anys d'informació local amb una tertúlia amb alguns dels directors de la història del grup de comunicació.

Rogeli Padró, Maribel Cayuelas i Mònica Lablanca són alguns dels directors que han passat pel mitjà, que juntament amb l'actual director de Cugat.cat, Miquel Herrada, han volgut homenatjar i felicitar els 30 anys de l'emissora.

Els directors que han passat per Ràdio Sant Cugat i Cugat.cat han parlat de la tasca d'aquest mitjà durant els seus anys d'existència. Padró, Lablanca i Cayuelas han destacat l'evolució cap a les noves tecnologies, els esforços personals i els 32.000 usuaris únics que ha assolit el portal Cugat.cat.

Rogeli Padró / Maribel Cayuelas / Mònica Lablanca

Ràdio Sant Cugat ha estat present als mitjans de sempre i a les noves tecnologies. / Sempre s'ha anat més enllà mitjançant esforços personals. / 32.000 usuaris únics és la demostració que Cugat.cat ha trobat el seu forat.


El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha remarcat la importància de les entitats i la ciutat per a la formació d'un bon grup de comunicació.

Miquel Herrada

Som un referent per a la ciutat i tot el que som és perquè la ciutat ha depositat confiança en nosaltres.


Durant la tertúlia, s'ha fet referència a la reconversió del mitjà a les noves tecnologies i al nou portal web, que s'ha estrenat aquest dimecres. També a les entitats i persones que dia a dia han fet possible que aquest projecte segueixi endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.