Musicals de Cugat.cat celebra l'aniversari del mitjà amb una tertúlia


  • Comparteix:

La música també ha estat un dels protagonistes al llarg dels 30 anys d'història de Ràdio Sant Cugat, ara Cugat.cat. Els responsables de l'àrea de musicals i presentadors de diferents programes de les últimes dècades han destacat aquesta presència en una tertúlia al magazín 'Sant Cugat a Fons' (91.5FM).

Sònia Carmona, Joan Vallvé, Raquel Iniesta, José Miguel Garanto, Carles Herèdia i Ivan Medina són alguns dels professionals que han passat per l'àrea de musicals del mitjà, que juntament amb l'actual cap d'aquest departament, Jéssica Sotodosos, han volgut homenatjar i felicitar els 30 anys de l'emissora.

Ivan Medina ha destacat el programa 'Freestyle', i Joan Vallvé i Sònia Carmona han recordat el recorregut i les persones que han fet possible que aquest projecte sortís i continuï endavant.

Ivan Medina/ Joan Vallvé / Sònia Carmona

Gràcies a Ràdio Sant Cugat vaig complir el meu somni. / Vam aconseguir que ens donèssin novetats discogràfiques. / Ha estat una ràdio molt valenta formada per gent molt valenta.


La música continuarà tenint un gran protagonisme durant la celebració dels 30 anys de Cugat.cat i s'allargarà també durant la Festa Major amb un concert de cinc hores de durada que farà un recorregut per la música que s'ha fet a la ciutat durant aquestes tres dècades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.