Musicals de Cugat.cat celebra l'aniversari del mitjà amb una tertúlia

Societat

Publicat el 13/jun/12 per Mar Castro / Sara Valdés

La música també ha estat un dels protagonistes al llarg dels 30 anys d'història de Ràdio Sant Cugat, ara Cugat.cat. Els responsables de l'àrea de musicals i presentadors de diferents programes de les últimes dècades han destacat aquesta presència en una tertúlia al magazín 'Sant Cugat a Fons' (91.5FM).

Sònia Carmona, Joan Vallvé, Raquel Iniesta, José Miguel Garanto, Carles Herèdia i Ivan Medina són alguns dels professionals que han passat per l'àrea de musicals del mitjà, que juntament amb l'actual cap d'aquest departament, Jéssica Sotodosos, han volgut homenatjar i felicitar els 30 anys de l'emissora.

Ivan Medina ha destacat el programa 'Freestyle', i Joan Vallvé i Sònia Carmona han recordat el recorregut i les persones que han fet possible que aquest projecte sortís i continuï endavant.

Ivan Medina/ Joan Vallvé / Sònia Carmona

Gràcies a Ràdio Sant Cugat vaig complir el meu somni. / Vam aconseguir que ens donèssin novetats discogràfiques. / Ha estat una ràdio molt valenta formada per gent molt valenta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La música continuarà tenint un gran protagonisme durant la celebració dels 30 anys de Cugat.cat i s'allargarà també durant la Festa Major amb un concert de cinc hores de durada que farà un recorregut per la música que s'ha fet a la ciutat durant aquestes tres dècades.