El centre comercial de Mira-sol obrirà les portes al setembre


Temes relacionats

Ja es poden sol·licitar les parades i els locals del complex Mira-sol Centre ( 5/ago/11)

El Mercadona de Mira-sol tindrà més de 2.000 metres quadrats de venda (30/abr/11)


  • Comparteix:

Moment de la visita / Font: Localpress

Moment de la visita / Font: Localpress

El centre comercial de Mira-sol entrarà en funcionament al setembre i tindrà 19 parades de mercat municipal, un supermercat de la cadena Mercadona i diversos establiments. Per ara, ja s'han adjudicat un 30% de les parades del mercat i la meitat de l'espai dedicat a establiments comercials ja té destinatari. L'Ajuntament continua amb el procés de selecció de les sol·licituds rebudes que han de complir certs requisits de qualitat i viabilitat del projecte.

El tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Josep Romero, acompanyat del gerent de Promusa, Lluís Hosta, ha visitat les instal·lacions que acolliran aquest complex. Actualment, s'estan fent els darrers treballs d'adequació de les instal·lacions i la previsió és que s'enllesteixin durant l'estiu per inaugurar tot el complex al setembre.

El mercat i el supermercat es troben situats a la planta zero, sota la que acull la biblioteca Marta Pessarodona, a la que s'accedeix per les rampes mecanitzades i l'ascensor que connectarà amb la zona d'aparcament. El supermercat està situat al fons del mercat municipal que comptarà amb dos passadissos que travessen la zona on s'hi instal·laran 19 parades. L'establiment de la companyia Mercadona suposarà la creació d'una cinquantena de llocs de treball.

El procés per adjudicar aquestes parades continua obert ja que, per ara, només el 30% està adjudicat. Durant la visita, el responsable de Territori ha explicat que el consistori contempla diverses peticions però aquestes han de superar una criba que té en compte el tipus de negoci, la seva viabilitat i també la qualitat dels seus serveis abans d'atorgar la llicència. A l'entorn del mercat, s'hi instal·laran una quarantena d'establiments de serveis de proximitat. La zona d'aparcament comptarà amb 350 places i les dues primeres hores d'estacionament seran gratuïtes per als clients.

A la resta de locals que es destinaran a serveis comercials de proximitat, s'hi ubicaran un gimnàs obert les 24 hores, una fleca i un restaurant, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.