Injecció d'1'2 milions d'euros per als serveis socials de la ciutat


  • Comparteix:

Cleries i Conesa, després de signar l'acord

Cleries i Conesa, després de signar l'acord

Sant Cugat rep 1'2 milions d'euros de la Generalitat aquest any per a serveis socials. La quantitat és fruit d'un acord programa signat aquest dimarts entre la conselleria de Benestar Social i Família i l'Ajuntament.

El contracte programa aplega el període entre 2012 i 2015, i comporta que la Generalitat aporti finançament a serveis socials bàsics i programes de benestar socials. En concret, gairebé tota la transferència econòmica d'aquest any es dedicarà a equips professionals, serveis d'atenció domiciliària, centres oberts per a joves i infants, i casos d'urgència social. La resta, uns 118.800 euros, cofinançaran serveis com atenció a drogodependents, acollida a nouvinguts, transport adaptat i atenció a les dones.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que gràcies a aquest acord Sant Cugat podrà atendre fins el 2015 totes les necessitats socials que tingui la ciutat.

Mercè Conesa

El contracte és per a tres anys i ens dóna la tranquil·litat que disposarem de la cobertura suficient per atendre totes les necessitats socials del municipi.


Conesa i el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, han signat l'acord aquest dimarts a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.