La Llar d'Avis de la Parròquia recapta diners al seu sopar benèfic


Temes relacionats

La Llar d'Avis de la Parròquia millora el seu interior amb noves sales d'activitat i una reforma de la teulada (11/des/10)

Més de 170 persones assisteixen al sopar benèfic organitzat per la Llar d'Avis de la Parròquia ( 2/jul/10)

La Llar d'Avis de la Parròquia recapta 4.000 euros pel seu manteniment en un sopar benèfic (20/jun/09)


  • Comparteix:

El sopar ha fet petit el jardí de la llar

El sopar ha fet petit el jardí de la llar

La Llar d'Avis de la Parròquia ha celebrat un any més el sopar benèfic per recaptar diners i així mantenir les activitats que organitza l'entitat. Més de 180 santcugatencs s'han aplegat aquest divendres al centre que, enguany, ha renovat la tradicional trobada anual que ha comptat també amb un relleu generacional per donar pas a la gent més jove.

El sopar anual que organitza la Llar d'Avis de la Parròquia ha arribat aquest divendres carregat de novetats. L'àpat, un tast fred, ha canviat el tradicional menú que fins ara es duia a terme. A més, enguany no s'ha demanat a les botigues de la ciutat que aportessin productes, ja que la presidenta de l'entitat, Sílvia Fleury, ha comentat a Cugat.cat, que 'són moments durs per a tothom'.

Per tant, enguany el donatiu és voluntari i es podrà fer des d'aquest divendres al mateix sopar fins a mitjans de juliol. L'objectiu de la trobada és recaptar diners per donar suport a les activitats en favor de les persones grans, ja que Fleury ha recordat que es tracta d'una entitat privada i que tenen moltes necessitats.

Sílvia Fleury

Les necessitats són moltes. Som una entitat privada, no som municipals. Tenim una persona a sou i per fer totes les activitats, hi ha coses que s'han de pagar i altres que fem els voluntaris.


La cita ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, així com d'altres representants de la resta de partits polítics de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.