L'aparcament de la plaça Lluís Millet s'obre aquest dimarts


  • Comparteix:

Així quedarà la plaça quan quedi vianantitzada.

Així quedarà la plaça quan quedi vianantitzada.

Aquest proper dimarts entrarà en funcionament, finalment, l'aparcament de la plaça de l'estació, que tindrà tres plantes i capacitat per a 271 vehicles. Els veïns i, sobretot, els comerciants de la zona, han rebut la notícia amb satisfacció ja que després de 5 mesos d'obres esperen que la zona es torni a revitalitzar.

Amb l'entrada en funcionament d'aquest nou aparcament a la Plaça Lluís Millet el proper dia 9, es dóna resposta a les necessitats d'estacionament dels veïns que viuen als voltants de l'estació i, també, als comerciants de la zona.

Aquests asseguren que, darrerament, les dificultas per aparcar s'han notat molt i que el volum de clients ha baixat significativament. Per això, la notícia ha estat rebuda per la majoria de comerciants com un autèntic regal de nadal.

Veïns i comerciants

Estem molt contents. Realment calia aquest aparcament. És una bona notícia.


Construït per l'empresa Ferrovial-Agroman, l'aparcament de la plaça Lluís Millet ha tingut un cost aproximat de quatre milions d'euros. S'han reservat un terç de les places per als veïns de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.