FGC oferirà el servei habitual d'un dissabte per a la revetlla de Sant Joan


  • Comparteix:

Tren de FGC / Font: FGC

Tren de FGC / Font: FGC

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferiran el servei habitual aquest dissabte, revetlla de Sant Joan, a diferència del que havien fet anys anteriors per aquesta festivitat, quan havien obert tota la nit. Per tant, els santcugatencs que vulguin anar a Barcelona, Sabadell o Terrassa, i les ciutats de l'entorn ho hauran de fer amb transport privat o bé amb el servei de Nit Bus.

Els últims trens que sortiran de Barcelona cap al Vallès seran el de les dues i 12 minuts de la matinada -direcció Sabadell- i el de la una i 52 minuts, direcció Terrassa. Des de les ciutats vallesanes els últims trens direcció Barcelona que sortiran seran el de les dues i nou minuts -des de Sabadell-, i el de la una i 17 minuts, des de Terrassa. Tots aquests combois pararan per les estacions santcugatenques. A partir d'aquestes hores les estacions de FGC estaran tancades i obriran diumenge a partir de dos quarts de sis del matí.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.