El busseig de Pescadors de Bombolles, a les activitats d'estiu de l'Ateneu


Temes relacionats

Ricart explica a Cugat.cat com va crear dues empreses (16/abr/12)

L'empenta (11/abr/12)


  • Comparteix:

Els germans Ricart, promotors dels cursos, a la roda de premsa a l'Ateneu

Els germans Ricart, promotors dels cursos, a la roda de premsa a l'Ateneu

L'Ateneu Santcugatenc i el club de submarinisme amb seu a Sant Cugat, Pescadors de bombolles, s'han unit per oferir dos cursos de submarinisme, un d'iniciació i un altre d'avançat, en la programació de juliol de l'entitat. L'activitat pràctica se centra a l'Escala, a la costa del Montgrí i les Illes Medes, però també per tota la Costa Brava.

El nivell d'iniciació consta de dues parts, la teòrica i la pràctica. La primera anirà del dilluns al dijous de la segona setmana de juliol, i les classes s'impartiran a l'Ateneu Santcugatenc. La pràctica es farà el segon cap de setmana de juliol, començant divendres.

En el curs de nivell avançat, la part teòrica s'impartirà del dissabte al dimarts de la segona setmana de juliol també a l'Ateneu. La part pràctica serà del dimecres al divendres de la tercera setmana del mes, uns dies després de les classes teòriques.

Els germans Èric i Roger Ricart, biòlegs i impulsors dels cursos, seran els monitors i els professors de les classes teòriques. Tots dos han assegurat que el submarinisme és un esport divertit.

Èric Ricart

Els cursos no son pesats i són divertits. Al final el submarinisme consisteix a passar el dia a l'aigua.


L'activitat pràctica se centra a l'Escala i a la costa del Montgrí i les Illes Medes, però també per tota la Costa Brava. Per inscriure's al curs, caldrà acudir a l'Ateneu i demanar informació, i qui vulgui ser soci del club ho podrà fer a la web Pescadorsdebombolles.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.