Bars i restaurants podran tancar més tard durant la Festa Major


Temes relacionats

Els restauradors de la ciutat demanen obrir fins la una de la matinada ( 1/feb/12)


  • Comparteix:

Les terrasses podran allargar els seus horaris de tancament durant la Festa Major

Les terrasses podran allargar els seus horaris de tancament durant la Festa Major

Els establiments de restauració i els dedicats a activitats musicals podran tancar dues hores més tard coincidint amb els dies de Festa Major. A més, els locals que estiguin a 100 metres o menys d'un acte de la festa podran adaptar el seu horari a l'activitat en qüestió. L'Ajuntament ha suspès de forma excepcional la llei de protecció contra la contaminació acústica durant els dies de festa. Actualment, l'horari de terrasses estableix les dotze de la nit, de diumenge a dijous, i la una, de divendres a dissabte, com a límit per tenir les terrasses obertes.

Un any més l'Ajuntament permet als bars i restaurants allargar el seu horari per Festa Major. L'Ajuntament suspèn de forma excepcional la llei de protecció contra la contaminació acústica des de les set de la tarda d'aquest dijous fins a la una de la matinada del proper dilluns.

Enguany, però, hi ha una novetat que afecta a aquells locals que estiguin situats a 100 metres o menys, d'una activitat de la festa. En aquests casos els establiments podran optar per allargar els seus horaris fins que acabin les activitats que tinguin a tocar.

El secretari del Gremi d'Hostaleria de Sant Cugat, Víctor Fayos, considera que aquesta és una mesura lògica que calia aplicar.

Víctor Fayos

Em sembla lògic que els establiments propers a les activitats de Festa Major puguin aprofitar l'ocasió per allargar l'horari.


El gremi, però, ha volgut recordar que segueixen reclamant millores en els horaris del dia a dia per poder fer front al context econòmic actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.