Jaume Clavell enceta el nou mandat amb més força


Temes relacionats

El Síndic de Greuges local vol fer arribar els seus serveis als immigrants (18/jun/12)

Jaume Clavell, Síndic de Greuges cinc anys més (19/jun/12)

El Síndic de Greuges registra 360 atencions en l'últim any ( 6/jun/12)


  • Comparteix:

Clavell durant la presa de possessió

Clavell durant la presa de possessió

El Síndic de Greuges Local ha renovat el seu compromís amb la ciutat durant la presa de possessió del càrrec celebrada aquest dimecres. Jaume Clavell ha assegurat que torna a assumir la seva tasca amb més força que al mandat anterior, fruit de l'experiència i del suport unànime del ple municipal.

Clavell ha promès el càrrec sobre un exemplar de la Constitució espanyola i l'Estatut de Catalunya mentre ha refermat el seu compromís de continuar defensant els drets del ciutadà.

Clavell assegura que el suport de tot el ple l'anima a encarar la seva tasca amb renovades energies i un compromís més ferm.

Jaume Clavell

El suport de tots els grups m'esperona, m'obliga molt més. M'han sorprès els elogis de totes les formacions al ple.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha animat el Síndic a continuar amb la seva tasca d'esperonar l'administració i fer-li front sempre que calgui.

Mercè Conesa

Aquesta tasca d'esperonar la administració i incomodar-la si cal. Cal tenir en compte que el ciutadà té drets i obligacions.


Clavell va ser reelegit al càrrec al ple de juny on totes les formacions polítiques van votar a favor de la seva continuïtat.

El síndic municipal de greuges de Sant Cugat és una institució que té la funció de defensar les llibertats públiques i els drets fonamentals dels veïns i veïnes del municipi. Amb aquesta finalitat pot supervisar l’activitat de l’Ajuntament i de l’EMD de Valldoreix, així com els serveis públics que en depenen.

La institució del síndic compleix les seves funcions amb independència i objectivitat. La seva figura està regulada pel reglament aprovat pel ple de l’Ajuntament el 20 de febrer del 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.