Els cuidadors de malalts no-professionals podran formar-se en un curs


Temes relacionats

Comença el curs per saber com cuidar un malalt neurodegeneratiu (12/gen/11)


  • Comparteix:

Els cuidadors aprendaran a tractar amb els malalts

Els cuidadors aprendaran a tractar amb els malalts

Saber cuidar persones que pateixen malalties neurodegeneratives és l'objectiu de la tercera edició del curs que organitza la Taula de Malalties Neurodegeneratives i Càncer Sant Cugat. La proposta va adreçada a persones no-professionals que cuiden d'un malalt. El curs farà un repàs per diverses malalties cerebrals com el Parkinson, l'Alzheimer i l'esclerosi múltiple i començarà el primer dilluns d'octubre a la Residència Sant Cugat.

El curs es divideix en dos blocs d'aprenentatge amb un total de 25 hores. El primer serà una formació inicial comuna per a totes les malalties que ensenyarà als assistents tècniques d'higiene personal, d'habitatge o d'alimentació. El segon bloc se centrarà en l'especialització dels cuidadors no-professionals en malalties com el Parkinson, la fibromiàlgia, el càncer i els traumatismes craneoencefàlics.

La iniciativa es desenvoluparà durant el primer dilluns d'octubre, el segon dilluns de novembre i el tercer dilluns de desembre de deu del matí a dotze del migdia i tindrà lloc a la Residència Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.