Quatre robatoris en quatre dies provoquen l'alarma dels comerciants


  • Comparteix:

La botiga 'L'escriba' del carrer Rossselló ha estat una de les afectades.

La botiga 'L'escriba' del carrer Rossselló ha estat una de les afectades.

Els comerciants de la ciutat demanen a l'Ajuntament més presència policial a la ciutat. La petició arriba després que en el que portem de setmana s'hagin produït robatoris a quatre comerços de Sant Cugat. En els quatre casos, que s'han efectuat de matinada, els lladres han entrat al local forçant la porta i s'han endut la caixa enregistradora amb els diners que hi havia dins.

Des de principis de setmana fins avui, s'han produït robatoris a quatre comerços de la ciutat. En els quatre casos, que s'han efectuat de matinada, els lladres han accedit al local forçant la porta i s'han endut el calaix de la caixa enregistradora amb els diners del dia.

Els comerciants afectats temen que es produeixin més actes d'aquest tipus perquè consideren que hi ha poca presència policial nocturna. Per aquest motiu, els botiguers demanen a l'ajuntament més vigilància. Escoltem alguns dels comerciants afectats pels robatoris.

Comerciants afectats per robatoris

Tenim por que es produeixin més robatoris. Hi ha poca vigilància per la nit per això demanem més presència policial.


Dels quatre robatoris, tres s'han produit la nit de dilluns a dimarts als comerços L'Escriba, Cugart i Marín Perruquers. Ja dijous, també al voltant de la mateixa hora, les 5 de la matinada, s'ha produït el darrer, en aquest cas a la botiga Bóboli.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.