Les línies d'alta tensió se soterraran al 2013 a meitat de preu


Temes relacionats

Paraira (CiU): 'Soterrar l'alta tensió depèn de la resta d'administracions' (16/jun/12)

L'oposició reclama respostes sobre el soterrament de les línies d'alta tensió (14/jun/12)

Conesa diu tenir el compromís del govern de soterrar les línies d'alta tensió a Valldoreix i Mira-sol (13/jun/12)

La FAV assegura que el soterrament de les línies d'alta tensió està en perill (11/jun/12)

La Candidatura de Progrés de Valldoreix alerta que el soterrament de les línies d'alta tensió està en perill ( 5/jun/12)


  • Comparteix:

Les linies d'alta tensió podrien ser història el 2013

Les linies d'alta tensió podrien ser història el 2013

Les línies d'alta tensió de Valldoreix i Mira-sol se soterraran al 2013, per la meitat de preu i sense col·laboració econòmica del govern espanyol, segons el diari 'Economia Digital'. La Generalitat i l'Ajuntament estan treballant la fórmula per tirar endavant el projecte, que veuria la llum un any i mig més tard.

Segons el diari digital, que cita fonts de la conselleria d'Empresa i Ocupació, la Generalitat i l'Ajuntament no poden afrontar el projecte inicial per soterrar les línies d'alta tensió i ara treballen per buscar fórmules alternatives que encara no estan 'ni tramitades ni firmades'.

En aquesta situació, el govern espanyol no tindria l'obligació de posar els diners en el pacte inicial signat amb la Generalitat i el consistori, ja que no s'hauria complert el calendari d'obres previst en l'acord previ, una possibilitat ja denunciada per entitats veïnals i partits de l'oposició en una trobada recent a Valldoreix. Les fonts de la conselleria recollides per 'Economia Digital' treuen ferro al fet de perdre l'ajut espanyol i asseguren que es poden realitzar els treballs de soterrament amb la meitat del pressupost inicial, que era d'11 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.