L'Ajuntament reforçarà els efectius policials al carrer per la campanya de Nadal.


  • Comparteix:

Jaume Tubau és regidor de Seguretat Ciutadana

Jaume Tubau és regidor de Seguretat Ciutadana

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha llançat un missatge tranquilitzador als santcugatencs, i especialment als comerciants, assegurant que els robatoris dels darrers dies en alguns establiments locals són fets aïllats. Tubau ha afegit que, de cara a les festes de Nadal, es reforçaran els efectius policials pels carrers de la ciutat.

Per a Jaume Tubau, no cal alarmar-se pels robatoris d'aquests darrers dies en alguns comerços de la ciutat, ja que segons assegura, són fets puntuals. Segons el regidor, el nivell d'inicidents com aquests és fins i tot inferiorcomparat amb d'altres poblacions del nostre entorn.

Jaume Tubau

Crec que el missatge és de tranquil·litat. A Sant Cugat no hi ha ni més ni menys robatoris que en altres ciutats del voltant, on jo diria que fins i tot en tenen més.


Tot i això, des de l'Ajuntament ja han anunciat que, coincidint amb la campanya de Nadal, es reforçaràn els efectius policials, sobretot als carrers més transitats.

Jaume Tubau

De cara a la campanya de Nadal, tenim previst incrementar els efectius policials.


El regidor ha afegit que la presència de la policia de barri és cada cop més important pels carrers de Sant Cugat, i que això dóna una sensació de tranquil·litat als ciutadans.
Tot i això, recordem que la seguretat ciutadana és una competència de l'Estat i des de fa temps Lluís Recoder, -amb altres alcaldes de la comarca-, duen a terme una batalla per forçar el ministeri de l'Interior a complir els seus propis compromisos i dotar la ciutat dels efectius del Cos Nacional de Polcia que li pertocarien. Actualment els efectius estan a la meitat de les pròpies previsions d'Interior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.