Destinats 535.000 euros per a servei de menjador i escolaritat aquest curs


  • Comparteix:

753 famílies han rebut ajut aquest curs

753 famílies han rebut ajut aquest curs

L'Ajuntament ha concedit aquest curs escolar ajuts per a servei de menjador i escolaritat per un valor de més de 535.000 euros a un total de 753 famílies. La xifra està una mica per sota dels prop de 553.000 euros de l'any passat amb els quals es van atendre 884 infants.

Un total de 71 infants d'escoles bressol municipals han rebut ajuts per a escolaritat i 68 més n'han tingut de menjador. L'import d'aquests ajuts per a famílies amb fills de zero a tres anys ha estat de 141.500 euros. Als centres de primària i secundària, s'han concedit 682 beques d'ajut menjador amb un import total de 393.500 euros. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que s'ha de continuar treballant per garantir aquests serveis als infants santcugatencs.

Mercè Conesa

És una línia en la qual hem de continuar treballant el curs vinent perquè totes les famílies puguin garantir que els seus fills i filles siguin atesos als menjadors escolars.


Les persones sol·licitants i beneficiàries han de complir alguns requisits. Per exemple, utilitzar diàriament el servei de menjador, no tenir deutes per aquest concepte corresponents a altres cursos i no rebre cap altre ajut públic pel mateix concepte si el seu import, sumat al de l'ajut, en supera el cost.

Les sol·licituds es valoren d'acord amb els criteris que estableix anualment el Consell Comarcal. L'alumnat que té dret a aquests ajuts ha d'estar empadronat a Sant Cugat i cursar els estudis en un centre públic. En cas que el centre sigui concertat, cal que l'alumne tingui una resolució específica que li permeti l'accés a la beca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.