Preocupació a les Planes pel transport escolar de cara al curs vinent


Temes relacionats

Avui es reuneix el consell de barri de les Planes ( 3/jul/12)


  • Comparteix:

Durant el consell de Barri

Durant el consell de Barri

Més de 40 famílies de les Planes estan pendents de la negociació entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Vallès Occidental pel que fa al transport escolar del curs 2012-2013. Els veïns han mostrat la seva preocupació al consell de barri d'aquest dimarts i han reclamat a l'Ajuntament que es comprometi a donar una solució per a l'inici de curs, en cas que des de l'ens comarcal no es doni una resposta immediata.

El president del consell de barri de les Planes, Joan Puigdomènech, no ha pogut assegurar que les famílies tindran transport escolar el primer dia de curs, però ha mostrat la seva voluntat de trobar-hi una solució, ja sigui a través del transport escolar o utilitzant el transport públic com a alternativa.

Joan Puigdomènech

Hem de tenir prevista la possibilitat de fer un 'mix' amb transport públic que pugui suplir el transport escolar per a aquelles famílies que no hi puguin optar.


El problema neix arran de la pujada del preu del servei escolar, a causa de les retallades que el govern de la Generalitat ha fet en educació. Això ha suposat que la partida que es destinava al Consell Comarcal per a aquest servei sigui inferior i, en conseqüència, que les famílies hagin d'assumir més costos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.