El Taller Jeroni de Moragas assumeix la neteja i jardineria de Promusa


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni

Moment de la signatura del conveni

Els usuaris del Taller Jeroni de Moragas es faran càrrec de les tasques de neteja i jardineria de tres promocions de lloguer de Promusa. Així ho estableix el conveni signat aquest dimecres entre l'Ajuntament i l'entitat social que està previst que s'ampliï a altres edificis d'habitatges protegits. Aturats de llarga durada i altres col·lectius en risc d'exclusió es podrien beneficiar d'aquest acord en un futur.

Les tasques de neteja i jardineria de les promocions de lloguer d'habitatge municipal d'Ausiàs March, de Benet Cortada i del passeig Baixador, les faran usuaris del Taller Jeroni de Moragas. Aquestes són les primeres comunitats on s'aplicarà aquest conveni que en un futur es podria ampliar a la resta de promocions de lloguer. D'altra banda, els propietaris dels pisos de Promusa seran informats d'aquesta possibilitat per si volen que les seves comunitats rebin el mateix servei.

Durant la presentació de l'acord, el regidor d'habitatge, Raül Grangé, ha avançat que aquesta iniciativa podrà beneficiar altres col·lectius amb dificultats per accedir al món laboral ja que si el Taller Jeroni de Moragas té necessitat de mà d'obra aquesta es cercarà a través dels Serveis Socials i del Servei d'Ocupació Municipal (SOM).

Raül Grangé

Si el Taller necessita més personal buscarem, mitjançat serveis socials, més persones que se'n puguin beneficiar. És una nova línia d'ocupació.


Per a l'entitat social aquesta és una oportunitat per continuar en una línia de treball en la que ja tenen experiència i persones formades per dur-la a terme. La gerent del Taller Jeroni de Moragas, Cristina Montegaudo, veu en aquest conveni una oportunitat per consolidar-se en un sector professional amb perspectives de futur.

Cristina Monteagudo

Aquesta és una línia de treball amb perspectiva de futur. Per a nosaltres suposa consolidar una activitat on tenim experiència.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, present a l'acte de signatura, ha lamentat les retallades de l'Estat en l'àmbit del foment de les polítiques d'inserció laboral. Conesa considera que aquestes decisions posen en perill la viabilitat d'empreses i entitats que treballen en aquest sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.