Maulets tanca els actes en contra de la Constitució amb una xerrada


  • Comparteix:

La constitució espanyola és una trampa en sí mateixa perquè està concebuda per evitar qualsevol actuació de reforma. Aquest és un dels missatges que s'han llençat a la xerrada sobre els perills de la carta magna que ha organitzat Maulets, com a acte de cloenda de les seves jornades contra la constitució espanyola.

Xavi Oca, membre del col.lectiu MDT, ha dit que paraules com 'democràcia' i 'Espanya' mai podran ser sinònims, perquè la constitució va crear-se a partir de la negació dels diferents pobles de l'estat. L'independentista també ha dit que la modificació de la carta magna és inviable perquè des del principi aquest text s'ha dissenyat per evitar qualsevol tipus de retoc. Oca ha explicat perquè:

Xavi Oca

La constitució és una trampa en si mateixa


Els actes de Maulets a nivell nacional continuen demà a Barcelona amb la segona Botifarrada contra la Constitució i una manifestació a les 6 de la tarda que sortirà de plaça Urquinaona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.