Bruguera assumeix la presidència del Rotary per millorar la seva projecció


Temes relacionats

Víctor Alexandre, distingit amb el Paul Harris del Rotary Club (10/jun/12)

El Rotary Club recapta més de 10.000 euros per ajudar 'El Recer' (24/des/11)


  • Comparteix:

Nova Junta Rotary Sant Cugat 2012 / Font: Rotary Sant Cugat

Nova Junta Rotary Sant Cugat 2012 / Font: Rotary Sant Cugat

El nou president del Rotary Club de Sant Cugat, Joan Bruguera, ha agafat les regnes de la junta de l'entitat en substitució de Montserrat Moral. Bruguera ha refermat a Cugat.cat la seva voluntat de seguir la línia d'acció que ha caracteritzat l'entitat fins ara, tot i que amb la mirada posada en ser més coneguts a la ciutat. La nova directiva s'ha donat a conèixer aquest dissabte durant el tradicional sopar del club a la Masia Can Ametller.

Nova cara al capdavant de l'entitat, però amb les mateixes inquietuds. Una línia continuista que encapçala el nou president del Rotary Club de Sant Cugat, Joan Bruguera, membre de l'entitat des del 2009, que ha adoptat, diu, 'amb orgull' aquest nou càrrec.

Joan Bruguera

És un orgull presidir els companys d'una entitat amb tants anys de recorregut.


Segons Bruguera, els esforços es concentren ara en la preparació del proper concert solidari de l'entitat. A l'espera de conèixer els detalls de l'acte, la directiva ja ha escollit Càritas de Sant Cugat com a associació destinatària de la recaptació. Es tracta de la primera vegada en la història de la secció local del Rotary que es repetirà beneficiari.

Paral·lelament, tal com ha afirmat Bruguera, la junta vol maximitzar la seva projecció a la ciutat a través d'un major contacte amb els mitjans, amb l'objectiu que les seves activitats arribin de manera més directa a la ciutadania.

Joan Bruguera

Volem treballar per ser més coneguts al poble. Sembla que anem sortint més a la premsa però volen continuar-ho treballant.


La nova directiva del Rotary Club de Sant Cugat s'ha presentat en el tradicional sopar de canvi de junta a la Masia Can Ametller. L'acte ha servit per donar la benvinguda a dos nous membres del club, els santcugatencs Joan Bigorra i Maria Eugènia Orenga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.