La banda de percussió Kata Kitinga fa una crida per ampliar els seus membres


Temes relacionats

L'espai dedicat als joves celebra Sant Pere amb activitats tot el dia (29/jun/12)

Kata Kitinga guanya el segon premi al Concurs de percussió de Torredembarra (13/mai/12)


  • Comparteix:

Actuació anterior de Kata Kitinga

Actuació anterior de Kata Kitinga

La formació percussionista Kata Kitinga ha engegat una campanya a través de les xarxes socials per animar als santcugatencs a sumar-se a la banda. L'entitat vol créixer per guanyar estabilitat i poder oferir un ventall més ampli d'espectacles. Amb aquest objectiu Kata Kitinga ha ofert durant l'última Festa Major un taller de percussió.

Actualment, Kata Kitinga compta amb 16 membres i es proposa arribar a la vintena. El membre de la banda Jordi Joan ha explicat a Cugat.cat que si creix la formació tindran més marge a l'hora de programar noves actuacions i més varietat a l'hora de tocar.

Jordi Joan

Ens permetrà donar més joc. A vegades a les actuacions ens fallen membres. Si creixem podrem oferir millors espectacles.


Els interessats en la iniciativa i col·laborar amb la banda percussionista ho poden fer contactant a katakitinga@gmail.com. Kata Kitinga assaja tots els dilluns i dijous al Conservatori de Música Victòria dels Àngels de deu a dotze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.