Unidos contra el Parkinson aposta per la tecnologia per millorar el servei sanitari


  • Comparteix:

La tecnologia milloraria la via dels malalts crònics / Font: Wayerless.com

La tecnologia milloraria la via dels malalts crònics / Font: Wayerless.com

L'associació Unidos contra el Parkinson aposta per l'aplicació de la tecnologia com una mesura per millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties cròniques. L'entitat considera que la xarxa i els mòbils intel·ligents permeten posar en marxa sistemes que evitin les contínues visites al metge per consultes o renovació de receptes, entre d'altres tràmits. Aquesta via també pot servir per reduir despesa pública.

En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5 FM) el membre de l'entitat Fulvio Capitanio ha explicat que actualment no s'aprofiten prou totes les opcions que les noves tecnologies ofereixen en el camp de l'atenció mèdica. Capitanio ha exemplificatels beneficis de les aplicacions tecnològiques en les repetides visites que els malalts crònics fan al Centre d'Atenció Primària (CAP) que es podrien evitar utilitzant la xarxa.

Fulvio Capitanio

Si puc estalviar visites al CAP hi haurà menys cues al centre. Molestaré menys familiars i estalviaré el cost del servei.


Capitanio ha destacat que la tecnologia també suposaria un estalvi en la despesa pública ja que serviria per descongestionar els CAP ja que els tràmits en línia permetrien reduir les visites i agilitzaria el funcionament dels equipaments sanitaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.