La decisió de l'ETSAV de tancar actes comportarà més protestes a la facultat


Temes relacionats

La Junta d'Escola de l'ETSAV decidirà dimecres que ve si tanca o no les actes ( 4/jun/12)

El referèndum dels estudiants de l'ETSAV, a favor de no tancar les actes del curs (31/mai/12)


  • Comparteix:

Més de 350 estudiants van participar de les assamblees a la facultat

Més de 350 estudiants van participar de les assamblees a la facultat

La junta de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) tanca les actes del curs, en contra de la decisió votada en referèndum el juny passat, quan els estudiants van decidir deixar-les obertes i impedir les matriculacions del curs vinent. Tot i la negativa de la junta, els estudiants continuaran les protestes contra la pujada de taxes universitàries al setembre.

El membre de la comunitat ETSAV Martí Obiols ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la decisió de tancar finalment les actes ha estat un cop dur per la moral dels estudiants però que, tot i així, seguiran amb les seves protestes a partir del setembre, quan comenci el nou curs. Les protestes es vehicularan en forma de manifestacions, noves acampades a la facultat, i utilitzaran també la via judicial.

Martí Obiols

Ens manifestarem, tornarem a ocupar l'escola al setembre, intentarem anar per la via judicial i, fins i tot, a través del constitucional.


Obiols ha explicat també que caldrà esperar fins que se sàpiga el preu de la matrícula per persona per tal d'enfocar les protestes d'una o altra manera. Segons la Generalitat, el pagament de les taxes universitàries es farà en dos pagaments: un primer pagament a principi de curs, que suposarà el 60% de l'import total, i un segon on s'abonarà el 40% restant.

La decisió de tancar les actes de l'ETSAV va ser presa per la junta de l'escola el passat mes de juny, després que el 84'3% dels votants del referèndum convocat per l'Assemblea d'estudiants de l'ETSAV es pronunciessin a favor de no tancar les actes del curs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.