El consultori de les Planes tancarà a l'agost i el de la Floresta obrirà els matins


Temes relacionats

El CAP Sant Cugat és l'únic que obrirà a l'agost (12/jul/12)


  • Comparteix:

El consultori de la Floresta estarà obert només els matins / Font: Viquipèdia

El consultori de la Floresta estarà obert només els matins / Font: Viquipèdia

El consultori de les Planes tancarà les seves portes aquest agost i el de la Floresta donarà servei només al matí. Així ho ha anunciat el regidor de Serveis Socials, Raül Grangé, durant el Consell de Serveis Socials, Acció Sanitària i Igualtat, aquest dijous. Tal com va avançar Cugat.cat, el CAP Sant Cugat assumirà la pràctica totalitat dels santcugatencs durant l'agost, ja que els de Valldoreix i Can Mates estaran tancats aquell mes. Malgrat això, l'Ajuntament assegura que està treballant per evitar les disfuncions de l'estiu passat pel que fa al funcionament administratiu i d'admissions.

Com ja havia avançat Cugat.cat, el regidor de Serveis Socials, Raül Grangé, ha confirmat que el CAP de Valldoreix i el de Can Mates romandran tancats durant el mes d'agost. També es tancarà el consultori de les Planes i el de la Floresta estarà obert als matins. Juntament amb aquest, el CAP Sant Cugat serà l'únic equipament sanitari a la ciutat que estarà obert.

Grangé ha exposat aquestes dades al Consell de Serveis Socials, Acció Sanitària i Igualtat on ha destacat que el consistori intentarà millorar les disfuncions de funcionament administratiu i d'admissions que hi va haver l'agost passat al CAP Sant Cugat.

Raül Grangé

L'any passat vam veure problemes en el servei d'admissió. Aquest any els 11 llocs d'administració estaran en servei. També hi haurà un reforç del servei d'atenció domiciliària.


Pel que fa als serveis, Grangé ha explicat que s'ampliarà l'atenció domiciliària i ha afegit que en cas de situacions d'urgència els serveis mèdics seran reforçats. El regidor de Serveis Socials també ha recordat que les persones que necessitin continuar un tractament de rehabilitació durant aquest mes hauran de desplaçar-se a Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.