L'Ajuntament i la Unipau renoven el conveni de col·laboració anual


Temes relacionats

L'estiu de la Unipau analitzarà els moviments socials de l'Amèrica Llatina (14/jun/12)

La Unipau finalitza el cicle de conferències de maig dels Amics de la Unesco (30/mai/12)

La Nit Temàtica de la Unipau presenta avui un llibre amb alternatives per sortir de la crisi (18/mai/12)

La Unipau tractarà la crisi de la democràcia a la Nit Temàtica d'avui (16/mar/12)


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del programa de la 27a edició de la Unipau

Imatge de la presentació del programa de la 27a edició de la Unipau

L'Ajuntament i la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) han signat aquest dijous un conveni de col·laboració valorat en gairebé 40.000 euros. Amb aquest acord, la Unipau donarà suport tècnic i organitzatiu al Pla d'actuació municipal en cooperació internacional i podrà dur a terme les seves activitats anuals, com el seminari d'estiu, les Nits temàtiques de la Unipau i el monogràfic 'Pensament per la Pau', entre d'altres.

El conveni de col·laboració signat aquest dijous entre el consistori i la Unipau permetrà a les dues entitats treballar en dues línies d'actuació. Per una banda, la Universitat Internacional de la Pau donarà suport organitzatiu i ajut tècnic al pla d'actuació municipal en solidaritat i cooperació internacional del consistori.

Per una altra banda, la dotació econòmica de 39.843 euros permetrà que la universitat executi acuradament el seu Pla d'acció anual, que té com a objectiu informar i sensibilitzar la ciutadania sobre la construcció de la pau i la resolució de conflictes. Així ho explica la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

Això li dóna a Unipau fer activitats com els tallers pels joves als instituts.


Entre les activitats de la Unipau previstes per aquest 2012 destaquen el seminari d'estiu, que enguany tracta sobre 'Amèrica Llatina: vells conflictes, noves sortides'; el 9è seminari monogràfic d'hivern 'Pensament per la pau'; el Memorial Joan XXIII per la Pau, organitzat conjuntament amb l'Institut Víctor Seix de Polemologia i la proposta educativa per a joves, 'Teixint Xarxes', entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.