La pista de gel de Valldoreix rep més de 600 visites en el seu primer dia de funcionament


  • Comparteix:

Els nens han estat els primers a arribar a la pista de patinatge sobre gel de Valldoreix

Els nens han estat els primers a arribar a la pista de patinatge sobre gel de Valldoreix

Unes 650 persones han participat en la jornada inaugural de la pista de gel de Valldoreix, que romandrà oberta fins el 6 de gener. A més, l'EMD ha programat altres activitats com la Festa del Gel, que se celebrarà dissabte, i l'Escola d'Hivern, que ensenyarà a patinar els ciutadans a partir del dia 21.

Els més menuts van matinar diumenge per a ser els primers a estrenar la pista de gel de Valldoreix, després que l'EMD decidís ajornar un dia la seva obertura a causa de problemes tècnics. Això no ha impedit que petits i grans hagin gaudit d'aquesta pista, instal·lada al camp de gespa del nou complex esportiu.

La vocal de l'EMD, Mercedes Rojo, està molt satisfeta del nivell de participació i ha remarcat l'interès que ha despertat la iniciativa a Valldoreix:

Mercedes Rojo

És una iniciativa que ha aixecat molta expectació


La pista compta amb la presència de monitors experts en patinatge i membres d'ADF que s'encarreguen de vetllar per a la seguretat dels usuaris. La vocal d'esports ha recomanat als ciutadans que vagin equipats amb mitjons gruixuts i guants, així com roba d'abric. Escoltem les impressions dels primers ciutadans que han patinat a la pista durant la jornada inaugural:

Patinadors

Als petits se'ls ha d'acompanyar a l'hora de patinar


Aprofitant la presència de la pista de gel, l'EMD ha decidit organitzar una Festa de Gel aquest dissabte i una Escola d'Hivern, que entrarà en funcionament a partir del dia 21. Tot plegat, ho ha anunciat la vocal d'Esports, Mercedes Rojo:

Mercedes Rojo

En comptes de fer una inauguració, farem la Festa de Gel que serà una manera de reunir la gent d'una manera informal


La pista de gel de Valldoreix estarà oberta fins el dia 6 de gener. L'horari de funcionament de la pista, gestionada per Team Partner, és d'onze del matí a 3 de la tarda i de quatre de la tarda a 9 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.