L'Ajuntament s'estalviarà un 15% en el manteniment de parcs i jardins


Temes relacionats

Millores en el manteniment de parcs i jardins de la ciutat (10/mai/12)


  • Comparteix:

Jardins del Monestir / Font: Canals-art.com

Jardins del Monestir / Font: Canals-art.com

El manteniment de parcs i jardins serà un 15% més econòmic per a l'Ajuntament, respecte a la xifra inicial de contractació. El consistori ha arribat a un acord amb les empreses proveïdores del servei (Ambitec, el Cedre i Espais Verds) per mantenir la qualitat del servei i reduir costos. A més, aquestes companyies també contractaran els serveis de centres especials de treball per al manteniment de la jardineria i els patis de sauló de les escoles bressol i de primària.

Després de les negociacions mantingudes amb les empreses proveïdores del manteniment de parcs i jardins de la ciutat, el consistori estalviarà 366.000 euros del servei amb aquesta reducció del contracte. Això suposa un 15% menys de la xifra inicial que es va contractar. Segons l'Ajuntament, la qualitat seguirà sent una garantia. El cost total del manteniment de parcs i jardins és, finalment, de poc més de dos milions d'euros per a quatre anys.

A banda, Ambitec, el Cedre i Espais Verds contractaran els serveis dels centres especials de treball CIPO i la Fundació Privada Tallers de Catalunya, que s'encarregaran de mantenir la jardineria i els patis de sauló de les escoles bressol i de primària de la ciutat.

L'Ajuntament i les empreses adjudicatàries també han concretat millores addicionals a les zones verdes urbanes de Sant Cugat com l'apantallament acústic, la fertilització dels parcs, els tractaments fitosanitaris, l'eliminació de males herbes, la xarxa hidràulica, la gestió de residus i els vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.