Sant Cugat comptarà al novembre amb la nova sala de concerts


Temes relacionats

La sala de concerts vol ser un referent de la música pop, rock i indie (19/oct/11)

L'equip de govern referma la voluntat que la sala de concerts sigui de gestió privada (18/oct/11)

La sala de concerts podria començar a funcionar a principis de l'any vinent (21/set/11)

El 'Mou-te' es farà en caps de setmana a la futura sala de concerts' (20/jul/11)


  • Comparteix:

Les obres de la nova sala de concerts estan molt avançades

Les obres de la nova sala de concerts estan molt avançades

La futura sala de concerts, que portarà el nom de Hoboken i que estarà ubicada a Can Solà, obrirà aquest novembre les seves portes. L'equipament, una col·laboració público-privada, té una capacitat per a 900 persones i gairebé 700 metres quadrats de superfície. La sala de concerts tindrà una franja reservada per a les entitats de cultura popular i tradicional i programarà concerts de cantants locals i de fora per atraure joves d'arreu.

Hoboken és el nom de la futura sala de concerts i club que està ubicada a la zona de Can Solà i s'inaugurarà aquest novembre. L'equipament és una iniciativa de l'empresa Venue Sant Cugat i està dirigida a la població jove de la ciutat. El seu objectiu principal és funcionar com a club i sala de concerts amb una programació anual d'una seixantena d'actuacions. A més, la sala també serà un espai d'ús per a les entitats i cantants de la ciutat.

La il·luminació és un element important de l'espai ja que serà la clau per ambientar la sala en funció de l'activitat que es dugui a terme. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància d'aquest espai per a la ciutadania més jove del municipi.

Mercè Conesa

A través d'aquesta col·laboració creiem que posarem un nou servei a aquesta ciutat amb molta gent jove i, per tant, poder donar sortides d'oci i de diversió a les persones joves.


La sala principal té una alçada de gairebé vuit metres i tindrà sessions de club de tarda per als joves d'entre 14 i 17 anys. A la nit, es podrà gaudir de concerts i sessions de club amb els paràmetres de qualitat de qualsevol espai d'aquest tipus de Barcelona.

A més d'una programació de concerts amb artistes reconeguts d'arreu de l'Estat espanyol, els músics locals tindran l'opció de tocar com a teloners. L'administrador de Venue Sant Cugat, Carlos Cano, ha explicat que el nom ve donat per una ciutat nord-americana que té força similituds amb la nostra ciutat i que té molta frescor juvenil.

Carlos Cano

Es dirà Hoboken, que és una ciutat que està al costat de Manhattan. Té certes similituds amb Sant Cugat, al costat d'una ciutat que li resta importància però amb molta frescor juvenil.


Propostes com el 'Mou-te', assajos de grups locals i els diumenges a la tarda reservats per a les entitats de cultura popular i tradicional seran algunes de les activitats que es duran a terme en aquest nou espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.