L'esquerra independentista de la ciutat organitza la Festa per la Unitat Popular


Temes relacionats

La CUP insta la societat civil a rebel·lar-se per assolir la independència (23/jul/12)

CUP: 'L'equip de govern vulnera la llibertat d'expressió' (20/jul/12)

L'Esquerra Independentista es mobilitza contra les detencions derivades de la vaga general (31/mai/12)

L'Assemblea de Joves organitza un sopar-tertúlia sobre la història de l'esquerra independentista (30/mai/12)


  • Comparteix:

At Versaris compartirà escenari amb Brams el segon dissabte de setembre / Font: Backpackersdon.com

At Versaris compartirà escenari amb Brams el segon dissabte de setembre / Font: Backpackersdon.com

Música, xerrades, documentals, exposicions i actes polítics centraran les activitats de la Festa per la Unitat Popular que tindrà lloc a la ciutat la segona setmana de setembre. La CUP de Sant Cugat, el Casal la Guitza, Endavant-Osan i Arran són els organitzadors d'aquesta iniciativa que té com a objectiu principal demostrar que 'una altra manera de fer és possible'.

Demostrar que hi ha altres opcions a les retallades i que és possible construir alternatives locals per avançar cap a la justícia social i la plena llibertat nacional són els principals objectius de la Festa per la Unitat Popular que organitzen els col·lectius de l'esquerra independentista de la ciutat, aquest setembre.

El membre de la CUP Ignasi Bea ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que, amb aquest objectiu, les diferents entitats de la ciutat han organitzat un seguit d'activitats lúdiques i de debat.

Ignasi Bea

Al contrari del que ens diuen des de fa temps, intentarem mostrar que hi ha alternatives a través d'actes lúdics i debats.


La presentació del documental 'Operació Garzón contra l'independentisme català', amb la participació d'alguns dels detinguts l'estiu 1992, i la xerrada sobre decreixement que oferirà el professor de Ciències Polítiques de la Universidad Autónoma de Madrid Carlos Taibo són alguns dels punts forts de la programació de la festa.

A més, del 7 al 13 de setembre tindran lloc àpats populars, mostra d'entitats socials, actes polítics i exposicions en diferents equipaments de la ciutat, com són la Casa de Cultura i la plaça del Rei, entre d'altres.

La música i la gresca també tindran lloc a la Festa per la Unitat Popular amb el concert dels grups locals Perwerther's Original, Dröpools, Esquerda, Pulmon i Gato & KDO divendres dia set. Dissabte serà el torn de les reconegudes bandes At Versaris i Brams, que portaran la seva reivindicació feta música als carrers de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.