L'Envelat de Nadal obre avui les portes amb jocs i tallers pels petits i activitats nocturnes pels més grans


  • Comparteix:

Els concerts de nit s'han substituït per activitats temàtiques.

Els concerts de nit s'han substituït per activitats temàtiques.

El Nadal a l'Envelat torna avui al Parc Ramon Barnils amb més de 2.000 metres quadrats de propostes, jocs i tallers pels més petits, en horari de matí i tarda. Enguany, les nits s'han modificat lleugerament i, enlloc dels concerts, es faran activitats temàtiques, adreçades a joves i adults, organitzades per 8 entitats de la ciutat. L'objectiu és superar els 23.000 visitants de l'any passat.

Amb les vacances escolars, torna l'Envelat de Nadal amb un ampli ventall d'activitats, tallers i espectacles pels més petits de la casa. Es manté, en gran part, el format i els matins es dedicaran als tallers on els nens aprendran, entre d'altres, a fer espelmes, vaixells de fusta i fanalets, de forma gratuïta i amb l'assessorament de monitors.

A la tarda, a partir de les 6, s'obren els espectacles amb l'animació de pallassos, titelles i teatre. Per entrar a veure els espectacles caldrà adquirir una entrada per dos euros, tant per petits com per grans.

La novetat, enguany, arriba a les nits. Es substitueixen els concerts per activitats temàtiques organitzades per entitats de la ciutat. L'alcalde ha explicat que l'objectiu del canvi és ampliar el ventall i arribar a més gent:

Lluís Recoder

Enguany la novetat és que 8 entitats de la ciutat organitzen i dinamitzen les nits amb activitats perquè la gent aprengui coses noves.


Així, hi haurà una nit dedicada a la projecció de pel·lícules en català, una, al ball en àrab amb l'iniciació a la dansa del ventre, i una sessió especial de la 'Nit més jove'. Tot i els canvis, es manté el Quinto, les nits del 25, 26 i 27 de desembre.

Tot i que l'any passat es va assolir la xifra rècord de 23.000 visitants, l'Ajuntament no pensa baixar el llistó. Recoder creu que amb aquestes novetats s'aconseguirà arribar a més gent:

Lluís Recoder

Els criteris de programació els hem fet basant-nos en els gustos de la gent. Per arribar a més gent.


Amb un pressupost de 173.000 euros, l'Envelat manté els dos espais diferenciats; la carpa i el parc lúdic amb activitats, com ara, tir amb arc, tirolines, rocòdrom, inflables i llits elàstics. L'envelat tancarà les seves portes el dia 5 amb l'arribada de ses Majestats els Reis d'Orient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.