Els patges reials recolliran enguany les cartes al Monestir


  • Comparteix:

Els patges recolliran les cartes al Monestir.

Els patges recolliran les cartes al Monestir.

Els més menuts de Sant Cugat podran entregar un any més als patges reails les seves cartes per a Ses Majestats els Reis d'Orient. Aquest any, la recollida de cartes no es farà, com és habitual des de l'Envelat de Nadal, sinó a la plaça de l'Om del Monestir.

Un any més, els més petits podran aprofitar els dies abans de Reis per entregar les seves cartes als ambaixadors reials. Aquest any però, els emissaris de Ses Majestats canviaran d'ubicació i s'acostaran fins a la plaça de l'Om. Així mateix ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha manifestat la voluntat de descentralitzar les propostes nadalenques a d'altres espais de la ciutat.

Lluís Recoder

Lenvelat podrà continuar amb la seva activitat habitual i d'aquesta manera també obrirem a aquestes festes altres espais de la ciutat.


La plaça de l'Om, però, no serà l'únic escenari escollit pels ambaixadors reials per recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat. A Valldoreix, els dies 3 i 4 de gener, el carter reial s'acostarà fins a la seu de l'associació de propietaris i veïns per agafar les cartes de la canalla. La jornada s'acompanyarà també amb una xocolatada popular.

Cal recordar que aquestes activitats són prèvies a la cavalcada de Reis. Com ja han fet els darrers anys, Ses Majestats arribaran a la nostra ciutat en helicòpter, i després de recórrer els principals carrers de la ciutat i també dels districtes en les diferents cavalcades, tindran temps també per parlar amb la canalla i recollir els desitjos dels més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.