273 treballs opten al Premi de Periodisme en Medicina de Boehringer Ingelheim


Temes relacionats

S'amplia el període per inscriure's al premi Boehringer de periodisme en medicina (28/jun/12)

Boehringer Ingelheim convoca els 25ens premis 'Periodisme en medicina' (11/jun/12)

Boehringer Ingelheim cancel·la el seu Premi de Periodisme de Medicina (27/mai/10)

Rècord de participació al Premi Boehringer Ingelheim de Periodisme en Medicina (23/jul/09)


  • Comparteix:

El Premi de la multinacional farmacèutica és el més antic de l'Estat espanyol en periodisme sanitari / Font: Blogsabcdesevilla.es

El Premi de la multinacional farmacèutica és el més antic de l'Estat espanyol en periodisme sanitari / Font: Blogsabcdesevilla.es

La 25a edició del Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina ha rebut la participació de 273 treballs, una xifra que supera la de l'any anterior. A més, en la categoria de premsa escrita s'ha batut un rècord d'inscripcions amb 221 treballs en aquest concurs organitzat per l'empresa amb seu a Sant Cugat. El guardó, dotat en 12.000 euros, premiarà aquells articles o reportatges que ofereixin un nou enfocament sobre la prevenció, el tractament i la innovació relacionats amb l'àmbit de la salut humana i la qualitat de vida. Fa dos anys el premi es va cancel·lar, a causa de la situació econòmica, i enguany la dotació s'ha reduït a la meitat.

El premi compta amb dues categories, la de premsa escrita i la de mitjans audiovisuals, i cada periodista hi ha pogut presentar fins a vuit treballs. Durant el mes d'octubre es donaran a conèixer els 10 finalistes, i els guanyadors rebran el premi el quart dijous de novembre, durant l'acte d'entrega que tindrà lloc a la Real Fábrica de Tapices de Madrid.

La 24a edició del premi que havia de celebrar-se fa dos anys es va fer finalment l'any passat. L'empresa va explicar que postposava el certamen per la situació econòmica i la necessitat d'ajustar despeses. Anteriorment, el guardó tenia un valor de 24.000 euros, el doble de l'actual. Tot i això, l'empresa continua sent una de les 20 companyies farmacèutiques més grans del món.

Més de 1.900 periodistes de tot l'Estat espanyol han participat en aquest premi al llarg del seu quart de segle d'història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.