La cooperativa Abacus i Òmnium Cultural signen un conveni de col·laboració


Temes relacionats

El santcugatenc Narcís Castanyer és el nou president d'Abacus (18/jul/12)


  • Comparteix:

Muriel Casals i Narcís Castanyer han signat l'acord aquest dimarts / Font: Omnium.cat

Muriel Casals i Narcís Castanyer han signat l'acord aquest dimarts / Font: Omnium.cat

Els socis d'Òmnium Cultural tindran un 5% de descompte en totes les compres que facin als establiments de la cooperativa Abacus gràcies a un conveni que el president de la cooperativa, el santcugatenc Narcís Castanyer, i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, han signat aquest dimarts. A més, Abaucs s'ha compromès a donar suport als projectes educatius que es porten a terme des d'Òmnium com el Premi Sambori-Òmnium i la revista Escola Catalana.

Durant la signatura del conveni, els representants d'Abacus i Òmnium han subratllat els valors que comparteixen i la història de compromís cívic que caracteritza la cooperativa i l'entitat i que els ha permès arribar a aquest acord. A partir d'ara els socis d'Òmnium podran gaudir del descompte ensenyant el seu carnet d'associat als establiments d'Abacus, mentre que la cooperativa s'ha compromès a donar suport als projectes educatius que desenvolupa l'entitat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.