S'encareixen els peatges de l'AP-7


  • Comparteix:

La mesura l'ha ordenat de manera immediata el ministeri de Foment espanyol / Font: 'Ara'

La mesura l'ha ordenat de manera immediata el ministeri de Foment espanyol / Font: 'Ara'

Els peatges de l'AP-7, que passa per Sant Cugat, s'han encarit un 7'5% més aquest cap de setmana. Aquesta mesura és efectiva des de la matinada de dissabte a diumenge, ja que el ministeri de Foment espanyol ha ordenat apujar el preu de les barreres de titularitat estatal de manera immediata. La mesura afecta també els peatges de l'AP-2 i la C-33 i l'increment se sumarà, a partir de setembre, a la pujada de l'IVA.

A Catalunya, aquesta mesura afecta els peatges de l'AP-7, l'AP-2 i la C-33, que han incrementat el seu preu un 7'5% la matinada de dissabte a diumenge, coincidint amb el cap de setmana de l'operació sortida d'agost. El ministeri de Foment espanyol ha ordenat aquest increment recaptatori de manera immediata, ja que ha informat aquest mateix divendres les concessionàries.

Aquest increment de les tarifes afecta el conjunt d'autopistes de titularitat estatal. A aquesta pujada de preu s'hi sumarà, al setembre, l'increment de l'IVA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.