L'ocupació hotelera local oscil·larà entre el 60 i el 80% durant l'agost


  • Comparteix:

L'Hotel H2 de Sant Cugat calcula que durant la primera quinzena d'agost tindrà una ocupació del 60% / Font: Tripadvisor.es

L'Hotel H2 de Sant Cugat calcula que durant la primera quinzena d'agost tindrà una ocupació del 60% / Font: Tripadvisor.es

El sector hoteler de la ciutat calcula que aquest agost registrarà una ocupació que es mourà entre el 60 i el 80%. Dels cinc hotels que hi ha a la ciutat, dos aprofitaran aquest mes, en què la demanda de clients de negoci cau, per tancar, mentre que la resta es posicionen com una alternativa més econòmica que tenen els turistes que visiten Barcelona durant l'agost. La major part dels turistes que dormiran a Sant Cugat són famílies que saben que amb menys de mitja hora poden arribar en tren a la capital catalana.

L'Hotel Novotel Sant Cugat té una previsió d'ocupació per a l'agost del 68%, mentre que l'Hotel H2 Sant Cugat calcula que arribarà al 60% durant la primera quinzena del mes. L'Hotel Holiday Inn apunta més alt i preveu ocupar el 85% de les places disponibles.

El cap de recepció de l'Hotel Holiday Inn Sant Cugat, David Iturbe, ha explicat que durant aquest mes el perfil de clients canvia totalment perquè passen d'acollir persones del món de l'empresa a rebre famílies. Iturbe ha explicat que les famílies que escullen dormir a Sant Cugat són turistes que opten per pagar preus més econòmics que els que ofereix la marca 'Barcelona'.

David Iturbe

A l'agost podem oferir uns preus més econòmics que els que ofereix Barcelona. Són molts els turistes de Barcelona que opten per dormir fora de la ciutat a un preu més barat.


D'altra banda, el Sant Cugat Hotel & Restaurant optarà, com fa des de quatre anys, per tancar durant l'agost perquè asseguren que els turistes de Barcelona que podrien arribar a Sant Cugat buscant preus més econòmics no són el seu públic objectiu. En la mateixa línia actuarà El Qgat Hotel Restaurant, que estarà tancat del primer dilluns de mes a l'últim. Els responsables d'aquest hotel han explicat que aprofitaran aquest mes, on la demanda baixa perquè la majoria dels clients són gent del món de l'empresa, per fer reformes de manteniment a l'edifici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.