A l'agost només obre el CAP Sant Cugat


  • Comparteix:

El CAP Sant Cugat és l'únic que romandrà obert durant l'agost

El CAP Sant Cugat és l'únic que romandrà obert durant l'agost

Els Centres d'Atenció Primària (CAP) Turó de Can Mates i Valldoreix romandran tancats a partir d'aquest dimecres i durant tot l'agost. Tot el personal sanitari de la ciutat es concentrarà al CAP de Sant Cugat, situat al carrer de la Mina, que serà l'únic que estarà actiu durant el període de vacances. Els CAP Turó de Can Mates i Valldoreix tornaran a obrir les seves portes a partir del setembre. D'altra banda el consultori de les Planes tancarà les seves portes tot l'agost i el de la Floresta donarà servei només al matí.

Els CAP de la ciutat reorganitzen la seva activitat durant el mes d'agost. D'aquesta manera i tal com va passar l'any passat, el CAP Valldoreix i el CAP Turó de Can Mates, inaugurat al març, romandran tancats, deixant operatiu només el CAP de Sant Cugat, situat al carrer de la Mina.

Tot i això, el personal dels dos centres tancats s'enviarà al del carrer de la Mina per intentar evitar molèsties i retards als usuaris.

Pel que fa als consultoris, el de les Planes també s'afegeix a la llista dels centres que tanquen durant l'agost mentre que el de la Floresta obrirà en torn de matí, de nou a una del migdia.

L'activitat normal dels CAP i dels consultoris de la ciutat es reprendrà al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.