Els FGC apliquen l'horari d'agost des d'aquest dilluns


  • Comparteix:

Els horaris d'agost són el més semblant als de cap de setmana durant la resta de l'any / Font: FGC

Els horaris d'agost són el més semblant als de cap de setmana durant la resta de l'any / Font: FGC

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) adopten a partir d'aquest dilluns l'horari d'agost, que durarà fins el primer diumenge de setembre. Durant aquests dies els trens passaran per Sant Cugat amb una freqüència d'aproximadament 15 minuts. Entre el 3 i el 11 de setembre, s'aplicaran els horaris del període no lectiu que han estat vigents tot el mes de juliol, i a partir del 12 de setembre es reprendrà la freqüència de trens habitual durant el curs.

Els usuaris poden consultar tots els horaris d'aquest mes a les estacions de FGC, a la web Fgc.cat o bé trucant al telèfon 93.205.15.15.

A més, una part de la línia del Vallès quedarà interrompuda el quart cap de setmana d'agost, el del 25 i el 26, entre les estacions de Provença i Sarrià. El servei quedarà afectat per realitzar obres de millora a les estacions de Gràcia, Bonanova i Muntaner. De divendres a diumenge, els usuaris disposaran d'un servei alternatiu d'autobusos que enllaçaran les estacions afectades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.