El carrer Nostra Senyora de l'estrada estarà urbanitzat a finals de setembre


Temes relacionats

El Pla de Barris a les Planes s'allargarà fins al 2014, dos anys més tard del previst (17/jul/12)

Les Planes utilitza els diners de lliure disposició per urbanitzar el carrer de la Font (26/abr/12)


  • Comparteix:

Ja han començat els treballs d'urbanització del carrer Nostra Senyora de l'Estrada, a les Planes, que juntament amb el carrer de la Font són els últims treballs urbanístics dins el Pla de Barris. Un cop finalitzades les obres, amb un pressupost total de 235.000 euros i finançades amb els diners de lliure disposició del districte s'iniciarà l'aplicació de l'àmbit social del pla.

El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha explicat que no només s'asfaltarà el carrer sinó que també se soterraran serveis, i que les obres s'adaptaran a les característiques de cada terreny. Quan finalitzi la reforma del carrer Nostra Senyora de l'Estrada, cap a finals del mes de setembre, s'iniciarà la pavimentació del carrer de la Font, finançada amb els diners de lliure disposició del districte.

Pere Casajoana

Preveiem soterrar serveis, a part de deixar el carrer asfaltat, adaptant-nos a les circumstàncies del carrer. Un cop l'haguem fet, cap al més de setembre encetarem l'obra del carrer de la Font, que es farà en base als diners de lliure disposició del barri.


El president del consell de barri de les Planes i regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha remarcat la importància de Nostra Senyora de l'Estrada com a artèria principal de les Planes. La reforma d'aquest carrer suposarà, segons Puigdomènech, un augment de l'autoestima de la zona, així com la recuperació d'activitats i festes tradicionals. El regidor també ha destacat que les Planes és un districte privilegiat pel que fa a l'entorn, malgrat els retards en infraestructures respecte el centre de Sant Cugat.

Joan Puigdomènech

El carrer de l'Estrada és l'artèria principal, per aquí passen pràcticament tots els serveis, per exemple l'autobus. Crec que és un pas més cap a un augment de l'autoestima del propi barri, que és un barri privilegiat, el que passa que les infraestructures portaven un cert retard respecte Sant Cugat com a ciutat.


Les millores d'aquests carrers eren, segons el cap d'obres del Pla de Barris de les Planes Jesús Serra, 'absolutament necessàries' per 'garantir una mobilitat digna als veïns'.

La llei de barris de les Planes s'allargarà fins al 2014, dos anys més tard del previst inicialment. En aquests moments, el projecte potenciarà l'execució de programes socials.

De moment ja s'han invertit tres milions d'euros en aquest projecte, la qual cosa significa tres quartes parts del pressupost total. Per tant, encara es disposa d'un milió d'euros per a l'execució dels plans. Els costos són assumits a parts iguals per l'Ajuntament i la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.